Telefoon
06 - 48 08 08 26
E-mail
info@nagelstudiopurmerend.nl

Even voorstellen

Ik ben Carla en in 2007 heb ik mijn Allround Nagelstyliste  opleiding gedaan bij Magnetic.

 

Tevens ben ik vanuit mijn opleiding nagelstyliste bij deze opleiding school van Magnetic en groothandel in Purmerend gaan werken, en heb verder mijn eigen Nagelstudio opgebouwd. In mijn salon werk ik met de producten van het geweldige merk Magnetic. En met net zoveel plezier en passie als bij het begin van de opleiding in 2007 geniet ik er nog steeds van om dit vak uit te oefenen. En elk jaar volg ik meerdere trainingen bij Magnetic in Soesterberg.

fbt
IMG_20200513_153055 nagelstudio
Screenshot_20200513_170749 nagelsector
Bovendien ben ik erg gefocust op hygiëne in mijn Nagelstudio, daarom werk ik  met een personal care kit voor de klant en gebruik ik ook het hygiënische vijl systeem van Magnetic, de vijl die je na 1 keer weer weggooit en bij elke behandeling een nieuwe gebruikt. Ook word de werk plek na elke klant schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zodat de volgende klant altijd aan een schone tafel plaats kan nemen.
Ook werken wij i.v.m. covid- 19 corona virus met een scherm op de nageltafel en  volgen wij de verdere richtlijnen van het RIVM en het covid-19 corona virus protocol opgesteld door de Nagelsecor en Magnetic en goed bevonden door het RIVM
 
Mijn doel is dat mensen met een goed en tevreden gevoel de Nagelstudio na een behandeling verlaten. Pas als u tevreden weg gaat, ben ik het ook.
Uw handen en nagels zijn u visite kaartje! .. maar de mijne ook!

 

Ik hoop ook u te mogen verwelkomen  bij Nagelstudio Purmerend.
“Tenslotte zijn uw handen en nagels uw visitekaartje!”